Hitta fonder

Fondkollen – sajt med tips och smarta verktyg

Fondkollen – sajt med tips och smarta verktyg – Fondbolagens förening

På Fondkollen.se finns verktyg som till exempel hjälper dig att utvärdera fonder du redan har, hitta en ny fond och en finurlig räknesnurra.

Med den branschgemensamma satsningen “Fondkollen” vill Fondbolagens förening ge enkel och saklig information om att spara i fonder. Där kan du också  jämföra alla de fonder som är tillgängliga för sparare i Sverige.

Välkommen till Fondkollen! – Jämför alla Sveriges fonder …

Välkommen till Fondkollen! – Jämför alla Sveriges fonder- Fondkollen

Våra verktyg för att hitta fonder. Denna tjänsten är för dig som vill ha ett brett fondutbud och samtidigt ha tillgång till de bästa verktygen för att hitta …

Vill du se hur bra din fond är och hur avkastningen står sig gentemot andra fonder? Fondkollen har verktyget ”Kolla fonden” för att du enkelt ska kunna jämföra fonder!

Hitta de bästa fonderna för ditt sparande. – Fondmarknaden.se

Fondtoppen är ett verktyg för att hitta de bästa och billigaste fonderna.

För att hjälpa dig hitta rätt fonder för ditt sparande har vi tagit fram en rad verktyg.

Fondtoppen – Hitta de bästa fonderna

I fondlistan hittar du hundratals fonder från en mängd olika fondbolag · Sök och filtrera-funktion gör det lätt att hitta det du söker. · Aktiefonder, räntefonder …

Fondlistan med fondkurser – Jämför fonder och fondbolag

Fondlistan med fondkurser – Jämför fonder och fondbolag | Swedbank

Börserna i Ryssland är stängda och rysslandsfonderna är därför stängda för handel. Detta gäller även fonder i andra kategorier som investerar i Ryssland, till …

I fondlistan kan du söka bland över 500 fonder som placerar i olika branscher och regioner. Jämför de olika fonderna, fondbolag, se fondkurser, risk och avgift.

Sök och jämför fonder – Pensionsmyndigheten

Sök och jämför fonder | Pensionsmyndigheten

I Nordnets fondlista kan du söka och jämföra fonder baserat på bransch, fondtyp, risknivå och historisk avkastning. Kom igång med ditt fondsparande nu.

Hitta de bästa fonderna för ditt sparande – Nordnet

Fonder – Hitta de bästa fonderna för ditt sparande – Nordnet | Nordnet

för 3 dagar sedan — Fonder som imponerar bland de Morningstars analytiker har granskat. Morningstars index. För att hjälpa investerare har Morningstar skapat egna …

I Nordnets fondlista kan du söka och jämföra fonder baserat på bransch, fondtyp, risknivå och historisk avkastning. Kom igång med ditt fondsparande nu.

Fonder, Börshandlade fonder, Aktier, Marknader …

Fonder, Börshandlade fonder, Aktier, Marknader, Portföljhanteraren | Morningstar Sverige

Här hittar du aktuella fondkurser för alla fonder och fondbolag på svenska marknaden. Jämför avkastning, historik, avgifter och hitta bästa fonden!

Fund prices, fact sheets, investment research, advice and portfolio tools for OEICs, unit trusts, ISAs, PEPs, ETFs, offshore, and life and pension funds

Fondkurser – Jämför fonder och fondbolag – Finansportalen

Fondkurser – Jämför fonder och fondbolag | Finansportalen

Fondguiden hjälper dig att hitta den globala aktiefonden med lägst avgift hos din bank! Vill du spara dina pengar på ett etiskt och miljömässigt hållbart sätt?

Här hittar du aktuella fondkurser för alla fonder och fondbolag på svenska marknaden. Jämför avkastning, historik, avgifter och hitta bästa fonden!

Fondguide – Hitta bästa aktiefonden – Småspararguiden

Fondguide – Hitta bästa aktiefonden | Småspararguiden

Välj den fond som är bäst för dig och inte för banken! Vi visar dig vilken fond som vi tycker är bäst hos respektive bank. Svårare än så är det inte.

Keywords: hitta fonder