Klartext nyheter

Klartext | Sveriges Radio

Om Klartext. Nyheter på ett lite lugnare sätt och med enkla ord. Senaste avsnittet finns alltid här klockan sju och klockan nio varje vardag.

Nyheter på ett lite lugnare sätt och med enkla ord. Senaste avsnittet finns alltid här klockan sju och klockan nio varje vardag.

Klartext – alla avsnitt | Sveriges Radio

Nyheter på ett lite lugnare sätt och med enkla ord. Senaste avsnittet finns alltid här klockan sju och klockan nio varje vardag.

Nyheter på ett enklare sätt (@klartext) • Instagram photos and …

Klartext är programmet som berättar nyheter på ett enklare sätt. Det sänds måndag till fredag klockan 18:55 i P4 och 20:55 i P1 i Sveriges Radio.

Lyssna på Klartext Podcast

Klartext. Sveriges Radio. Nyheter på ett lite lugnare sätt och med enkla ord. Senaste avsnittet finns alltid här klockan sju och klockan nio varje vardag.

Nyheter – 8 sidor och Klartext – Kils kommun

Nyheter – 8 sidor och Klartext | Kil

Klartext är nyheter på lätt svenska i radion. Varje vardag skriver Klartext om de viktigaste nyheterna. Klartext berättar om nyheterna på ett lite lugnare sätt …

Klartextfrågor

Många behöver hjälp efter jordbävningarna i Syrien och Turkiet. Företaget Humana får fortsätta jobba med personlig assistans. Funktionsnedsatta mer utsatta …

Klartextfrågor

Klartext – nyheter på ett enklare sätt – Poddtoppen

Klartext – nyheter på ett enklare sätt – Klartext | Lyssna här | Poddtoppen.se

för 6 dagar sedan — Descripción de Klartext – nyheter på ett enklare sätt … Statsminister Ulf Kristersson har träffat Ukrainas president. Det är orättvist att betyg …

Det föds färre barn i Sverige. Matilda vill sprida kunskap om funktionsnedsättningar i ny podd. Att låna parasports-utrustning blir lättare.

nyheter på ett enklare sätt – Klartext – Podcast en iVoox

Klartext – nyheter på ett enklare sätt – Klartext – Podcast en iVoox

En nyhetssändning som är på lätt svenska. För människor med annat modersmål än svenska och för svensktalande som av andra skäl vill ha tydliga nyheter.

Escucha y descarga los episodios de Klartext gratis. Statsminister Ulf Kristersson har träffat Ukrainas president. Det är orättvist att betyg från särskolan inte räknas på samma sätt som andra sk… Programa: Klartext. Canal: Klartext. Tiempo: 05:00 Subido 15/02 a las 19:55:35 103176525

Nyheter på lätt svenska | SVT Play

21 juli 2022 — Nyheter på ett lite lugnare sätt och med enkla ord. Vardagar 18.55-19.00 i P4 + 20.55-21.00 i P1. – Lyssna på Klartext – nyheter på ett …

En nyhetssändning som är på lätt svenska. För människor med annat modersmål än svenska och för svensktalande som av andra skäl vill ha tydliga nyheter.

Klartext – nyheter på ett enklare sätt 2022-07-21 kl. 20.55

Klartext – nyheter på ett enklare sätt 2022-07-21 kl. 20.55 – Klartext – Lyssna här – Podtail

Nyheter på ett lite lugnare sätt och med enkla ord. Senaste avsnittet finns alltid här klockan sju och klockan nio varje vardag. – Lyssna på Klartext – nyheter på ett enklare sätt 2022-07-21 kl. 20.55 av Klartext direkt i din mobil, surfplatta eller webbläsare – utan app.

Keywords: klartext nyheter